У Полтаві провели торжества до Дня працівника сільського господарства

Організували їх у виставковій залі Полтавського міського будинку культури. Призначили на 11 годину.

На торжества запросили сільгоспвиробників, фермерів, представників місцевих сільгоспуправлінь та кооперативів.

Поряд зі сценою на столах організували виставку короваїв від делегацій районів області.

Також багато павільйонів товаровиробників сільськогосподарської продукції. Найбільш цікавою для відвідувачів є павільйон « Асоціації фермерів та приватних землевласників Відродження Полтавщини». Столи ломляться не лише від овочів та фруктів, а й від різноманітних делікатесів власного виробництва. А ще їх вдало прикрашають композиції із квітів. То ж і товпляться біля нього постійно відвідувачі, милуючись багатством сільськогосподарської продукції полтавського краю та ласуючи тими чи іншими наїдками. Та й випити є що. Тут вже старається Василь Бурлака, заступник голови АФЗ Відродження Полтавщини.

–Ми цей павільйон організували, щоб показати , що фермери працюють на благо людей, вирощуючи екологічно чисту сільськогосподарську продукцію. Що це трудівники, котрі вболівають за село, за розквіт полтавського краю, – пояснює Василь Бурлака.

Дійство розпочинають біля 12 години дня.

–Нехай ваша душа відпочиває від того, що можна зібратися , поспілкуватися, обмінятися доброю енергетикою і відчути труди землі нашої , побачити оцю всю красу – звучить від мікрофона.

На сцену запрошують голову Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка та голову Полтавської обласної ради Петра Ворону.

–Ви сьогодні створюєте перспективу для українського села. Завдяки вам воно ще живе. Тому що на жаль, держава повинна більше приділяти і хліборобу, і самому селу, – говорить Петро Ворона.

Пояснює, в Ізраїлі є села, їх називають кібуци, то держава створила такі умови, коли вся переробка пішла у село. Не обкладали податками, сприяли розміщенню інших галузей. І ми повинні це сьогодні робити. Бо в іншому випадку село з часом загине.

Далі очільники області вручають грамоти та відзнаки кращим керівникам сільгосппідприємств, фермерам і механізаторам.

Серед нагороджених був і заступник голови обласної АФЗ Відродження Полтавщини Василь Бурлака

Після привітань та церемонії нагородження присутні отримали масу емоцій та вражень від цікавої концертно-розважальної програми.

/Files/images/fermerska_osn/Фермери 049.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 009.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 013.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 017.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 019.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 028.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 030.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 031.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 032.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 033.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 034.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 037.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 038.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 049.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 051.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 054.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 057.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 062.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 067.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 080.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 089.jpg/Files/images/fermerska_osn/Фермери 104.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.