Як фермери Полтавщини день Фермера відзначали. Відео/фоторепортаж.

Цього року день Фермера припав на Трійцю. То ж і вирішили фермери гуляти у неділю та у понеділок. А місцем основного дійства вибрали курортний Миргород.

Офіційна частина зібрання відбулася у санаторії «Березовий гай».

Фермер – це людина , котра не лише примножує хліборобську працю, забезпечує людей роботою, дбає за благоустрій та соціальну сферу населених пунктів. Це ще й людина, яка підтримує на селі звичаї, традиції, культуру , козацький дух нашого народу. Цей лейтмотив звучав в тій чи іншій мірі на торжествах з уст усіх виступаючих. . А ще фермери постійно наголошували, що лише в згуртованості, в об’єднанні їхня сила (детальніше у відеоматеріалі нижче)

Як фермери Полтавщини день Фермера зустрічали Частина 1

Після офіційної частини був невеличкий відпочинок, водні процедури, знайомство із курортом.

Далі фермери організовано автобусом поїхали на природу у Довгалівку. Тут їх вже чекали троїсті музики та культурне дозвілля.

Також читайте: "У ДЕРЖГЕОКАДАСТРІ ВИМАГАЛИ 1000 $ ЗА КОЖЕН ГЕКТАР ОФОРМЛЕНОЇ ФЕРМЕРУ ЗЕМЛІ"

Та фермер – це людина, в якої душа болить проблемами села, землі. То ж і виникали неодноразово дискусії і відносно майбутніх врожаїв, і відносно можливості відстоювання своїх прав.

Як наголосив голова АФЗ «Відродження Полтавщини» Віктор Галич, кожен фермер хоче стабільності і розуміння перспектив. АФЗУ і створено для того, щоб захищати фермерів. Але, на жаль, не всі фермери розуміють, що лише в об’єднанні їхня сила. Є такі, яким жаль заплатити внески з розрахунку 5 грн. за га землі. Сподіваються, що «гірка чаша їх мине».

Як фермери Полтавщини день Фермера зустрічали. Продовження

/Files/images/cherkaschina/Ф-1ш.jpg/Files/images/fermerska_osn/ф-2ш.jpg/Files/images/cherkaschina/ф-3ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-4ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-5ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-6ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-7ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-8ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-9ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-11ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-12ш.jpg/Files/images/ф-13ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-14а.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-14ш.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/ф-16ш.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.