ЯКІСТЬ РОБОТИ ОБЛАСНОЇ АФЗ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО ФЕРМЕРА ПОЛТАВЩИНИ !

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АСОЦІАЦІЯ ФЕРМЕРІВ ТА ПРИВАТНИХ ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ВІДРОДЖЕННЯ ПОЛТАВЩИНИ”

УКРАЇНА 36011,м .Полтава, вул. Міщенка, 2, к.69, Р/р 260007546 “Полтава - банк” МФО 331489 ЗКПО 36293376

“ 23 ” липня 2016 р. № _7-16__

На № _________від ____________

Фермерам Полтавщини

Головам районних АФЗ

ТЕЛЕГРАМА

Метою діяльності «Асоціації фермерів і приватних землевласників відродження Полтавщини» є сприяння у розвитку фермерського руху на Полтавщині й консолідація її членів по захисту своїх прав та відстоюванні їх на регіональному і державному рівні.

Але така діяльність можлива лише при активній сплаті членських внесків фермерами та приватними землевласниками області.

Поки що інформаційну та організаційну форму діяльності обласної АФЗ забезпечують лише кілька фермерів чи районних АФЗ за власні кошти.

Хоч це також сприяло позитивному іміджу фермерства Полтавщини.

Скажімо , із 8-11 по червня 2016 проходила XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016». Виставкову залу Полтавських фермерів відвідав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий. Вони спілкувалися із Полтавськими фермерами, котрі розповіли представникам влади про проблеми фермерства Полтавщини. Невеличкі сюжети ( десь по 40–70 секунд) показали центральні канали телебачення. Але цього стало достатньо, щоб і Полтавська влада стала «чути» фермерів області.

8 липня 2016 року за ініціативою ради « Асоціації фермерів і приватних землевласників відродження Полтавщини» з участю керівництва області відбулася обласна нарада по обговоренню злободенних питань діяльності фермерства на Полтавщині.

А 14 липня вже створено Координаційну раду при голові Полтавської облдержадміністрації із питань розвитку фермерства на Полтавщині.

Але цей хід подій став можливим, зокрема, і тому, що кілька фермерів області виділили кошти у сумі більше 20 тис. грн.. для організації виставкової зали фермерів Полтавщини на XXVIII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2016».

А це фермери Бурлака В.М. та Бурлака Г.М. – 16 тис. грн, Галич В.А.– 2 тис. грн.. , Москалець М.М.– 2 тис. грн., Глобинська АФЗ (керівник Бабко Т.П.)– 2 тис. грн.., , Мокляк В.Я. – 3 тис. грн.., Кобеляцька АФЗ (керівник Білоусько В.О)– 2 тис. грн..

На раді фермерів 12 червня 2016 року погоджено пропозицію про розбудову районних АФЗ шляхом активізації сплати членських внесків та формуванню картотеки фіксованих членів районних АФЗ.

Звертаємо увагу, що вподальшому Обласна АФЗ сприятиме у роботі лише тим фермерським господарствам та приватним землевласникам, котрі сплачують членські внески на СТАТУТНУ ДІЯЛЬНІСТЬ «Асоціації фермерів і приватних землевласників відродження Полтавщини».

Шановні фермери та керівники районних АФЗ!!!

Зараз розпочалася робота по підготовці павільйону фермерів Полтавщини на Сорочинському ярмарку. На цьогорічний ярмарок очікуємо гостей із кількох зарубіжних країн. Виявили бажання до нас приїхати як фермери, так і інші сільгосп-товаровиробники. А це можливість налагодити ділову співвпрацю із фермерами інших країн.

Прохання активізувати роботу по сплаті членських внесків і в термін до 5 серпня сплатити мінімум 50 % суми членських внесків. Решту 50 % прохання сплатити у термін до 1 листопада 2016 року.

Рада фермерів обласної АФЗ прийняла рішення рекомендувати районним АФЗ сплачувати членські внески у сумі 10 грн. із гектара оброблюваної/арендованої землі за такою схемою формування членських внесків: 4 грн. із гектара землі фермери перераховують у Полтаву ( з них 3 гривні залишаються на рахунку обласної АФЗ, а 1 грн. перераховується на Київ) і 6 гривень залишають на районному рівні для вирішення поточних питань життєдіяльності асоціації.

Реквізити для сплати внесків:

розрахунковий рахунок: 260007546 у ПАТ «Полтава-Банк»
МФО 331489
ЗКПО 36293376
Одержувач: Полтавська обласна громадська організація «Асоціація фермерів і приватних землевласників відродження Полтавщини»

Додаткова інформація за тел.:0509568799 ; 0964374664

З повагою голова ПОГО

«Асоціація фермерів та приватних

землевласників відродження

Полтавщини» Підпис В.А. Галич

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.