ДО УВАГИ ФЕРМЕРІВ! Акція протесту переноситься




У зв’язку з рішенням громадських організацій «аграрного форуму», АПУ, акція протесту селян із 20 вересня 2016 року переноситься орієнтовно на 04 жовтня 2016 року.

Як відомо , на Всеукраїнському комітеті захисту рідної землі, було прийнято ряд рішень. Зокрема про звернення до голів фракцій Верховної Ради України щодо розробки та прийняти нову редакцію закону про оренду землі з обмеженнями оренди землі однією фізичною, юридичною особою, врегулювання орендної плати, захисту прав власників земельних паїв.
Крім того вироблено звернення до Національної академії наук України, Національної академії аграрних наук України, громадських організацій щодо створення робочої групи по формуванню плану збереження та захисту українських земель, українського села, деолігархізації та делатифундизації аграрного сектору.
Також вирішено Комітету спільно з науковцями розробити і внести зміни до Цивільного та Земельного кодексів України щодо виключення поняття емфітевзис в частині земель сільськогосподарського призначення, а також розробити план інформаційної роботи щодо висвітлення загроз у сфері захисту і збереження української землі.
Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.