МИХАЙЛО СААКАШВІЛІ ЗУСТРІВСЯ ІЗ ФЕРМЕРСЬКИМ АКТИВОМ ПОЛТАВЩИНИ

14 грудня на Миргородщині побував лідер Руху нових сил Михайло Саакашвілі. У наш район він приїхав у рамках форуму аграріїв та підприємців, котрий цього дня мав пройти у Районному будинку культури.

Прибувши у Кибинці, Михайло Саакашвілі поспілкувався із учнями та учителями навчального закладу. Далі відвідав фермерське господарство фермера Віктора Галича.

– На сьогодні я , фактично, мільйонер. Маю на току кілька сотень тон сої. Але продати зерно, щоб погасити кредит, який узяв під посівну, фізично не можу. Не дають вагонів під погрузку зерна, вимагаючи за кожен вагон хабар у 1000 гривень,– пояснив гостеві Віктор Галич.

А ЩЕ ДИВІТЬСЯ"МИРГОРОДСЬКИЙ ПРИТУЛОК-ТАБІР СМЕРТІ"

Також Михайло Саакашвілі зустрівся із фермерських активом.

Зокрема, фермер Віктор Коваль навів приклад із власного досвіду неефективності судової системи.

У цього фермера рейдери спокійно змогли зайти на поле і спробували вкрасти зерна на кілька мільйонів гривень.

Також фермери озвучили і інші проблеми фермерства та можливі шляхи їх вирішення.

На форумі аграріїв та підприємців спочатку слово взяв голова «АФЗ відродження Полтавщини» Віктор Галич. Він розповів присутнім про проблеми фермерства та бачення розвитку фермерського руху в Україні.

Потім лідер Руху нових сил Михайло Саакашвілі озвучив проблеми, що існують в Україні та можливі шляхи їх вирішення, а також відповів на численні запитання присутніх.

Ольга МАХНО

Детальніше про перебування Михайла Саакашвілі на Миргородщині у відео/фотоматеріалі

Михайло Саакашвілі на Полтавщині Автор Юлія Гречуха

/Files/images/fermerska_osn/с.jpg /Files/images/fermerska_osn/с-4.jpg/Files/images/fermerska_osn/с5.jpg/Files/images/fermerska_osn/с-6.jpg/Files/images/fermerska_osn/с-7.jpg /Files/images/fermerska_osn/с-1.jpg/Files/images/fermerska_osn/с-3.jpg/Files/images/fermerska_osn/с-2.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.