Якщо мораторій на продаж землі скасують, то її може скупити Росія

Сьогодні по всій Україні пройшли акції протесту проти продажу землі. У деяких обласних центрах до фермерів прилучилися й представники малого бізнесу. Так, у Чернігові, у Дніпропетровську фермерів прийшли підтримати і приватні підприємці, котрі також потерпають від нововведень влади.

В деяких областях фермери , щоб привернути увагу можновладців до проблеми продажу землі, перекривали траси.

Так, із 8.30 ранку фермери Київщини на кілька годин заблокували дорогу з Конча-Заспи на Київ. Також відбулося блокування доріг на заході України в селі Малі Дорогостаї Млинівського району Рівненської області, блокування траси на Чернівці в місті Ярмолинці, траси на Хмельницький в місті Шепетівка, а також на сході України в місті Лиман Донецької області.

На Полтавщині своє «фє» корупції у земельних питаннях, у кришуванні правоохоронцями рейдерських захоплень збіжжя та землі сказали більше 200 фермерів , що з’їхалися із різних районів області.

Але основна вимога фермерів, це мораторій на продаж землі. У нинішніх умовах, коли корупціонер на корупціонерові сидить і корупціонером поганяє, коли судова та правоохоронна системи повністю себе дискредитували, продавати землю не можна.

–Якщо буде скасовано мораторій на землю, то землю скуплять підставні компанії і ми залишимося без землі та засобів існування. Село загине і постане питання про існування держави Україна. Через офшорні компанії буде заведено іноземний капітал… І може трапитися, що Путін не шляхом війни, а шляхом підкупу наших депутатів захопить нашу землю. І ми будемо як кріпаки працювати на того, хто знищує наших хлопців, – говорить перший заступник голови АФЗ Віктор Галич.

Частина мирогродських фермерів після повернення із акції протесту в Полтаві символічну акцію протесту провели і біля приміщення Миргородської райдержадміністрації.

Це не остання акція протесту фермерів . Це лише перша ластівка. Фермери гуртуються, щоб відстояти не лише себе ,не лише захистити українську землю від зайд , й а право на існування в Україні малого та середнього бізнесу. Цей бізнес влада прагне будь-якими методами та шляхами знищити.

Знищення малого бізнесу вже почалося. Більше 300 тисяч підприємців закрили свій бізнес.

Влада прагне залишити в Україні кілька латифундій. А що буде із селами, з людьми, то можновладців це не цікавить. Їхні палаци та палацики вже давно знаходяться на різного роду Канарах.

Детальніше у фото/відеоматеріалах

Полтавські фермери — проти монополії на землю

/Files/images/pketuvannya_vr/АФЗ 5ф.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/АФЗ-4..jpg/Files/images/pketuvannya_vr/АФЗ-6ф.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/АФЗ-7ф.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/АФЗ-8ф.jpg/Files/images/pketuvannya_vr/АФЗ-9ф.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 377

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.