ОБЕРЕЖНО ! НА ПОЛТАВЩИНІ ЙДЕ СКУПКА ЗЕМЛІ

Пошесть по купівлі землі фермерів та приватних землевласників продовжує поширюватися. Протягом кількох тижнів вже у Миргородській районній газеті «Прапор перемоги» невідомі особи розміщували оголошення про купівлю земельних ділянок, фермерських господарств та земель інших сільгоспвиробників.

/Files/images/pketuvannya_vr/зем.jpgЯ подзвонив для інтересу по вказаних номерах телефону. Трубку взяла якась жінка. Сказала, що представляє фірму¸ котра знаходиться у Кременчуці. Пояснила, що в Миргородському районі землю купують по 1000–1100 доларів за гектар. Якщо ж землю здавати в оренду, то за гектар заплатять 3000–3500 грн. орендної плати. Коли я поцікавився, що робити, бо в мене земля у оренді в фермера, то почув відповідь: «Яка проблема, розірвіть договір оренди»,– розповідає Михайло Стешенко.

Також дивіться: "РЕЙДЕРСТВО, МАХІНАЦІЇ ІЗ ЗЕМЛЕЮ. ІЗ ЗАСІДАННЯ РАДИ АФЗ ТЕЗИСНО, ВІДЕО

По перше мало хто задумується над суттю пропозиції. 1000 доларів. У сьогоднішніх цінах це біля 27 тисяч грн.. Через 3–4 роки ці долари матимуть еквівалент 12– 15 тис. гривень. А що буде через 10 років?.

Тож продавши землю, людина позбавляє себе, свої дітей і онуків на стабільну орендну плату, яка з року в рік буде лише збільшуватися. Невже не зрозуміло, що ділки, котрі прагнуть скупити землю, думають лише про власну вигоду, знаючи що з року в рік ціна землі буде зростати . Тож той, хто надумає продати зараз землю, залишиться в майбутньому, як кажуть, «з великою дулею в кишені».

І ще хотілося б запитати, а де наші правоохоронні органи? ПРОДАЖ ЗЕМЛІ ЗАБОРОНЕНИЙ ЗАКОНОМ. А ЗАРАЗ ВІДБУВАЄТЬСЯ, ФАКТИЧНО, УЗАКОНЕНЕ ШАХРАЙСТВО.
Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.