Народний депутат став лідером у рейдерстві фермерських господарств.

Охоронне агентство "Борисфен", яке вважається підконтрольним народному депутату з Дніпра Юрію Березі (фракція "Народного фронту") і складається з колишніх бійців полку "Дніпро-1", сьогодні домінує в сфері рейдерських захоплень аграрних підприємств.

/Files/images/pketuvannya_vr/рейдер.jpg Той же" Борисфен "Берези в кінцевому підсумку нібито зав'язаний на керівництво фракції" Народний фронт ".

І саме ця структура намагається зайняти ключову нішу на цьому ринку.

Найгучнішою історією за участю "Борисфена" стала спроба захоплення фермерського господарства в селі Бережинка Кіровоградської області.

Також читайте: "ОБЕРЕЖНО ! НА ПОЛТАВЩИНІ ЙДЕ СКУПКА ЗЕМЛІ"

Однак також ця структура відзначилася успішними захопленнями інших агрогосподарств в Чернівецькій та Кіровоградській областях.

Темпи аграрного рейдерства в Україні ростуть в загрозливій пропорції.

Так, якщо в 2016 році про рейдерство офіційно заявили до півсотні дрібних фермерів, то в нинішньому році таких випадків понад 500.

Причому про проблеми заявляють все більші господарства. Лідери за кількістю захоплень - Кіровоградська, Херсонська, Вінницька області та Дніпропетровщинервні .

До речі, рейдери з охоронної компанії "Борисфен", яку контролює народний депутат від "Народного фронту" Юрій Береза, спробували захопити головний офіс сільськогосподарського підприємства в селі Бережинка Кіровоградської області, що призвело до сутичок з місцевими жителями .

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.