ЦІЄЇ НОЧІ БІЛЯ 40 НЕВІДОМИХ СПРОБУВАЛИ ЗАХОПИТИ АГРОФІРМУ У ОРЖИЦЬКОМУ РАЙОНІ.

Цієї ночі, з 4 на 5 листопада, у Полтавській області гаряче: озброєні рейдери намагались захопити агрофірму. Події відбувались у селі Тарсенкове Оржицького району.

Також читайте "ЯК НА ПОЛТАВЩИНІ ДЕРЖГЕОКАДАСТР ЗНУЩАЄТЬСЯ ІЗ ФЕРМЕРІВ. АБО ПО ЧОМУ ЗЕМЕЛЬКА ДЛЯ МОЖНОВЛАДЦІВ?"

Про це повідомляє обласна поліція та журналістка і редакторка з Лубен Анастасія Ляшенко. Ось відео зі сторінки журналістки, яка побувала в пеклі сутички:

– Інформація про протиправні дії невідомих осіб в Оржицькому районі Полтавської області надійшла до поліцейських від місцевих жителів. На місце виїхали слідчо-оперативні групи, патрульні наряди та спецпризначенці, – ідеться на офіційному сайті обласної поліції. – Правоохоронці затримали більше 40 осіб. За інформацією поліції, ініціатори заворушень намагалися втекти на двох легковиках, проте також були затримані в Оржицькому та Лубенському районах.Затримані доставлені до поліції. Приймається рішення про відкриття кримінального провадження.

/Files/images/fermerska_osn/а.jpg/Files/images/fermerska_osn/а1.jpg/Files/images/fermerska_osn/а2.jpg/Files/images/fermerska_osn/а3.jpg/Files/images/fermerska_osn/а4.jpg

Джерело

Кiлькiсть переглядiв: 1013

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.