Повернутися до звичайного режиму

Земельний скандал на Хорольщині. У справу пішов молоток.

МОЛОТОК ТО ВЕЛИКА СИЛА ПРИ РЕЙДЕРСТВІ.

На околиці села Мелюшки Хоролського району , що на Полтавщині, знаходиться ферма. Порядкує на ній місцевий мешканець Сергій Рева. Територія із землею 10, 7 га. Але напевне комусь приглянулася ця ділянка, бо вже кілька разів, кажуть, мав конфлікт із єгерем Анатолієм Яковенком.

Також читайте: "ЯК НА ПОЛТАВЩИНІ ДЕРЖГЕОКАДАСТР ЗНУЩАЄТЬСЯ ІЗ ФЕРМЕРІВ. АБО ПО ЧОМУ ЗЕМЕЛЬКА ДЛЯ МОЖНОВЛАДЦІВ?

–У мене за цей рік вже тричі виникали конфліктні ситуації із Яковенком. Є й відповідні звернення у поліцію. Але ні на одне звернення реакції не було. Останній конфлікт трапився нещодавно. Приїхав Яковенко із мисливцями і на шлагбаумі, що веде до господарського двору почав збивати замок. Хоч поряд є дорога, якою можна проїхати до мисливських угідь. 3 листопада вночі Яковенко приїхав на джипі, був ще й вантажний МАН (бензовоз) перекрили дорогу на територію ферми. Спробували демонтувати шлагбаум. Я почув шум і сховався у кущах. Почулися постріли. Тоді я зателефонував на 102. Хвилин через десять нападники почали тікати. Я впевнений, що їх попередив хтось із поліції, що Рева викликав опер групу ,– пояснює Сергій Рева.

Говорить , йдуть постійну погрози в його адресу та на адресу рідні. На даний час чоловік написав заяву в суд на дії, точніше на бездіяльність, слідчого.

Про останню конфліктну ситуацію детальніше на відео.

Скандал на Хорольщині У справу пішов молоток

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.